Grafisk klippekort

Du kan blive grafisk coachet få grafisk hjælp enten som:

  • inspiration hvis du skal i gang med en ny opgave,
  • hjælp til opsætning af dine dokumenter med formater, grids, mastersider osv.
  • evaluering og coaching af dine eksisterende designs – hvad kan man gøre anderledes/bedre osv.

Skriv til benny@grafisk-undervisning.dk og forklar hvad du ønsker, så kan vi aftale at udveksle filer og tale sammen via Skype/telefon og få fastsat rammer og mål.

Mere koster mindre

Book fra 1 til 20 klip:

1 klip 785,-

3 klip 2.100,-

10 klip 6.500,-

20 klip 12.000,-*

Køb klip her

*Betales i tre rater a 4.000 over to måneder.

Du vil enten i gang med en grafisk opgave, der er ny eller virker uoverskuelig eller du er kørt fast, og savner sparring til at tænke nyt.

Det kan også være du skal aflastes, hvis du sidder begravet i opgaver.

Oftest foregår det hele digitalt: Via Dropbox, WeTransfer, Adobe Cloud, via videokonference, telefon eller god, gammeldags e-mail.

Praktisk møde, én til én, eller i dit team/firma: Vi kan også aftale at mødes hos jer ved holdundervisning, pep-talks, overblik over nyheder i eksempelvis Adobepakken og workshops og kurser.

 

Brug et Grafisk Klippekort til:

Sådan griber du opgaven an – Det kan være design af en identitet, med logo, farver, typografi og det samlede visuelle udtryk.

Praktisk hjælp – Det kan eksempelvis være at lave materiale til en messe med alt fra roll up banners, flyers til visitkort og datablade, hvor tiden kan være knap og en hjælpende hånd er ønskelig.

Get stuff done – Det kan også være, at du hele tiden har opgaver, du bliver nødt til at skubbe, fordi tiden ikke er der: Få opdateret datablade eller opdateret hjemmeside med ny grafik og bannere til Sociale Medier.

Det kan være I er en tegnestue, en intern grafisk afdeling, et kursushold, en gruppe freelancere eller selvstændige …

– eller det handler om dig, der skal videre og have et grundigt løft enten i jobskifte-situation, at du er blevet selvstændig, eller du blot har fået nye opgaver og udfordringer.

Enten du står for at skulle have foden ind i det grafiske univers, eller befinder dig godt inde i det 😉

Hvornår er hvad bedst?

Nogen foretrækker at udveksle/samtale uden for arbejdstid, eksempelvis en søndag aften eller ved ferier, hvor man kan fordybe sig i nyt stof og føler man har ro.

Andre ønsker et ‘gå-hjem-arrangement’, hvor vi har inspirations-eftermiddage fra kl. 14-16, så hele dagen ikke bliver ‘ødelagt’, og man stadig både kan få arbejde fra hånden og samtidigt få nyt stof ind – i mindre doser.

Det kan også være at I ønsker videoer optaget og lagt på jeres interne system, så nytilkomne kan sætte sig ind rutiner, skabeloner osv.

 

Der er tre ting, der er vigtige i alle arbejdsforhold:

Forventningsafklaring,

Forventningsafklaring, og:

Forventningsafklaring!

Inden vi går i gang med det grafiske klippekort, har vi afstemt forventninger til metoder og resultater.

Få tingene gjort, bliv inspireret – nu:

Se priser for Grafisk Klippekort